Friday 27 February 2009

Aniversare 2 ani


Va anuntam cu mandrie ca The Serious Road Trip Romania va implini anul acesta in martie 2 ani de existenta. 2 ani de existenta juridica, dar peste 5 ani de existenta in cadrul altor asociatii sau organizatii.

Astfel, pe data de 20 martie vom sarbatori organizand in Setup o serie de concerte si spectacole de jonglerie si circ, urmate de un after-party.

Concertele vor fi sustinute de Blazzaj, AmberSkin, Eloize, Melting Carousel si Sonatic. Daca de Blazzaj, Melting Carousel si Sonatic (click aici) majoritatea ati auzit, AmberSkin este o trupa grunge-rock din Targu Mures (click aici), iar Eloize o trupa indie din Bucuresti (click aici).

Cat despre spectacole, ele vor fi sustinute de membrii TSRT cu experienta in domeniul jongleriei. Momentele vor fi destul de multe, dar de scurta durata si vor prezenta de la jonglerie la acrobatie si dans. De asemenea, Casa de Clovni va prezenta 2 spectacole realizate de copii pe care ii sustin.

Tot in cadrul aniversarii, veti putea cumpara tricouri si hanorace TSRT, baloane modelate, va puteti machia in animale sau personaje favorite si, cel mai important poate, cumpara materiale de circ ce nu se gasesc in TM, la preturi accesibile.

Saturday 7 February 2009

Ateliere de creat materiale


Atelierele de facut materiale nu sunt ceva nou pt Serious. Ne-am mai facut materiale si ne vom mai face pentru a ne asigura tot timpul un minim de logistica necesar. Toate aceste materiale au fost create pentru atelierele de copii de catre cativa membri foarte creativi si carora, prin intermediul acestui blog, as dori sa le multumim.