Tuesday 29 September 2009

Circul face asta




Dupa 2 luni de ateliere intr-un sat de langa Arad nimeni nu se gandea ca cineva va spune asta:

"Voi... n-ati stiut, pentru ca nu sunteti de aici... dar eu ii cunosc pe toti copiii... Azi, in spectacolul asta am vazut ortodocsi, copii de la biserica penticostala, copiii tigani de sus care sunt foarte saraci si copiii tigani de jos care sunt mai bogati, cu case mari si care nu vin de obicei la nimic. Asta e prima data cand, in afara de scoala, ii vad pe toti copiii impreuna. Dar acum au venit pentru ca au vrut ei. Nimeni nu i-a obligat. E un mare lucru ce ati facut. Dar ma intreb de ce trebuie oameni din afara sa ne arate ca e posibil?"

Palaria jos pentru membrii care au participat!

3 comments:

  1. ok deci a 4 a oara knd incerc sa scriu commentul asta. sper sa nu ma fraiereasca iar netul. a 5 a oara, pe scurt [k nu am nervi sa rescriu tot iar]
    - sunt in viena, primul lucru kre l-am vazut knd am intrat pe net a fost blogul : am inceput sa plang de dor.
    - imi lipseste serious si oamenii si intalnirile si atmosfera mai ales, fie ca e un suc in unirii, fie ca e volei cu maciuci in parc fie ca e un proiect cu putini oameni. imi lipseste tot.
    - sa fiu presedinte serious a fost cea mai frumoasa experienta din ultimii ani si thank you for that....
    - sunt incredibil de mandra de tot ce scrie pe blog si mai ales de toate lucrurile marunte care nu sunt atat de importante pt public, dar conteaza atat de mult.
    - va doresc sa cresteti mari si voi si asociatia, sa faceti great thingz in perioada ce urmeaza, pt ca serious e un lucru minunat si acum imi dau seama cel mai mult de asta.
    - mult spor,rabdare si perseverenta, indiferent de nr de oameni implicati.... pt ca fiec lucru oricat de marunt, conteaza:)
    - mi-e tare dor de voi si de tot..... abia astept sa ne vedem!!!!!

    va pup de la 500 km distanta

    flav

    ReplyDelete
  2. [asta e varianta scurta, varianta initiala cred ca era un blog post in sine:) salutari tuturor]

    ReplyDelete
  3. ne-o trebuit noua faculta prin strainataturi! ca nu era bine acasa, nu, nu. departe sa fie! da, ai dreptate. mie mi dor de spectacole. reformulez: imi e foarte dor de spectacole!

    ReplyDelete